Descriere: Este un preparat de origine filipineza, care se serveste la pahar, ideal de comercializat in sistem fast-food. Taho-ul se realizeaza utilizand zahar brun, perle tapioca si tofu. Perlele tapioca se gasesc la marile magazine si costa intre 6-8 RON/500g. Modul de preparare il puteti viziona aici:
Afacerea pe care o propun este prepararea si comercializarea acestor preparate in sistem fast-food.
Resurse necesare: -cheltuieli cu achizitia ingredientelor
- exersarea retetei pana cand atinge forma si calitatea potrivita in vederea comercializarii
- infiintarea unei societati comerciale
- inchirierea unui spatiu de dimensiuni mici
- cheltuieli cu achizitia si personalizarea recipientelor de vanzare (paharelor)
- cheltuieli legate de promovare
Avantaje: - pe piata romaneasca nu se comercializeaza
- amenajarea spatiului nu necesita costuri ridicate, aparatura de preparare fiind simpla
- ingredientele se gasesc usor si sunt la preturi mici
Dezavantaje: - chiria spatiului poate fi costisitoare
- este nevoie de o promovare foarte buna a produsului
Concluzii: Un produs delicious, usor de comercializat si de consumat, are toate sansele sa prinda la public, cu conditia sa indeplineasca parametrii de calitate necesari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu