Scrisori de la Mos Craciun

    Aceasta afacere sezoniera consta in compunerea si expedierea de scrisori catre copii astfel incat sa para ca au fost trimise de la Mos Craciun.
    Investitia pentru afacerea cu scrisori de la Mos Craciun este aproape nula. Foi, plicuri, timbre. Este indicat ca scrisorile sa fie scrise de mana pentru o conferi o mai mare autenticitate.
   Inainte de activitatea propriu-zisa se vor obtine informatiile necesare de la parintele care va plasa comanda. Aici avem nevoie de numele copilului/copiilor, nume prieteni, diverse lucruri sau activitati preferate. Compunerea textului si aspectul scrisorii tine foarte mult de imaginatia fiecaruia.
    Pentru ca afacerea sa se miste repede si fara complicatii e bine sa se lucreze doar pe un oras. Pentru ca astfel nu mai este necesar ca scrisorile sa treaca prin circuitul melcului bolnav – posta romana. La fel si cu promovarea: listare rapida anuntul pe fasii mici de foi si plasate in cutiile postale ale viitorilor clienti, prezenta anuntului pe site-urile mari de anunturi este iarasi o metoda rapida de promovare.
   Dupa cum spuneam mai sus, pentru a se misca lucruile repede, cel mai bine este sa se preia comanda telefonic si livrarea scrisorii sa se faca personal in cutia postala a clientului. Banii se pot incasa prin intalnire directa cu clientul (parintele) sau virati intr-un cont bancar. Tarifele pot fi intre 20-30 lei pentru o scrisoare. Deci mia de euro cam la 200 de scrisori, lucru destul de usor realizabil.
    Este o afacere sezoniera, care merge maxim 1 luna (decembrie), dar cu o organizare buna oricine isi poate cel putin rotunji veniturile.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu