Comercializarea de jucarii Montessori


      Metoda Montessori a fost inventata in jurul anilor 1900 de catre Maria Montessori. Aceasta metoda ii ajuta pe cei mici sa creeze ceva si sa invete despre lumea inconjuratoare folosindu-se de propriile simturi. Astfel copilul lucreaza independent si se foloseste de propriile simturi, dezvoltandu-se mult mai rapid si mai eficace.

Produsele care sunt implicate in aceasta metoda sunt foarte diversificate : cuburi de lemn, masute si scaune, farfurii, tacamuri si alte elemente care il vor ajuta pe copil sa isi foloseasca propriile simturi pentru a le aseza in ordine. 











        Exista scoli si gradinite care adopta aceasta metoda dar ea poate fi foarte usor practicata si acasa.
O idee de afacere este aceea de a comercializa astfel de jucarii. Orice parinte doreste ca cel mic sa se dezvolte atat fizic cat si psihic foarte bine. Pentru aceasta afacere este nevoie de un spatiu comercial cu destinatia de magazin de prezentare si o sursa de unde sa achizitionezi aceste jucari. Daca vei reusi sa le demonstrezi parintilor ca aceasta metoda este una foarte benefica pentru copiii lor, acestia vor achizitiona fara ezitare produsele comercializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu