Ant Farm

Descriere: Poate fi atat un obiect educativ pentru copii, cat si un cadou, costuri minime de intretinere, nu ocupa spatiu si mereu un lucru fascinant si interesant. Este vorba despre o ferma de furnici, o idee atata de usoara de aplicat, insa petshopurile de la noi din motive necunoscute inca nu o aplica. O astfel de ferma permite observarea furnicilor in munca lor de zi cu zi si in dezvoltarea unei adevarate societati.
            Cateva exemple de constructie :



Resurse necesare: -cheltuieli cu materialele (sticla,silicon, lemn, pamant), cheltuieli usor de suportat
                               - realizarea designului si a functionalitatii, desi pare simpla ideea, o astfel de ferma trebuie dotata cu mici orificii (tuburi de plastic) prin intermediul carora ferma sa fie alimentata cu apa si hrana.
                               - timp de manopera alocat constructiei fermei
                               - studiu in ceea ce priveste realizarea unei ferme cat mai economice din punctul de vedere al materialelor, insa trebuie gasita tehnologia potrivita pentru ca aceste ferme sa poata fi realizate acasa cu materiale care se gasesc usor la magazinele de specialitate.
 Avantaje: - usor de realizat, nu necesita decat daruire, imaginatie si munca
- materialele utilizate se gasesc usor si sunt la preturi reduse
- pe piata romaneasca produsul este aproape inexistent
 Dezavantaje: - fiind un produs nou pe piata romaneasca este nevoie de promovare si de implementare pe piata
Concluzii: Desi este un produs de nisa, faptul ca piata romaneasca nu produce asa ceva, face din acest produs o oportunitate unica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu