Feng Shui

Descriere: Pe piata romaneasca deja a aparut curentul FengShui. Exista consiliere online fengshui, carti in limba romana si multe multe  sfaturi. Acest tip de amenajare nu e numai placuta ochiului, ci are, dupa cum sustin specialistii, si o influenta inconstienta asupra persoanei. De exemplu exista amenajari FengShui pentru imbunatatirea prosperitatii, pentru dragoste, pentru reusite pe orice plan. Un astfel de lucru pare logic, deoarece stim bine ca starea pe care o avem uneori e influentata de mediul in care traim sau ca uneori un mediu amenajat stratetegic ne poate influenta starea. Referitor la aceste lucruri :





    
     Afacerea pe care o propun este microintreprindere de amenajari FengShui. La noi in tara acum incepe sa se dezvolte cu adevarat si este o oportunitate greu de ignorat. Nu vorbesc despre o amenajare de dragul ochiului, ci despre o amenajare spre imbunatatire personala, ceea ce multi dintre noi cautam, ceva care sa ne faca sa avem potentialul maxim, sa fim mai energici, mai atractivi, mai productivi etc. Un expert fengshui care e platit sa faca treaba bine, mereu va avea un imapact moral mai puternic, decat dara omul ar face singur o imitatie fengshui. De aceea consider ca acest tip de activitate poate fi de success, fiindca omul e dispus sa plateasca oricat pentru a avea succes.
Resurse necesare: - multa documentare ( exista carti la dispozitie, atat in format electronic cat si in librarii).
                          - infiintarea unui SRL sau, daca fondurile sunt reduse si aveti calificarile necesare in domeniul amenajarilor interioare, a unui PFA.
                          - costuri cu achizitia de materiale si unelte necesare
        - realizarea de portofolii si site-uri de prezentare ( puteti incepe prin a va amenaja propria camera, ca un exercitiu si ca o lucrare in plus la portofoliu)
Avantaje: - un domeniu inca pentru multi necunoscut, oportunitati mari de dezvoltare         
                 - investitie financiara initial mica
                - posibilitati de extindere mari
Dezavantaje : - public deocamdata reticient, insa depinde de modul de a prezenta, daca prezentati doar armonia unei fantani artezieni in colt de camera probabil ca se pot lipsi de ea, insa daca prezentati impactul moral si schimbarea in viata personala pe care o sa le ofere unele modificari si obiecte in acea camera probabil ca reactia nu va fi la fel de reticienta.
Concluzii: Oricine are timpul, pasiunea si banii necesari sa realizeze o astfel de afacere are numai de castigat. Lumea este intr-o continua evolutie spre nou, o piata a amenajarilor care incepe sa se formeze la noi in tara  e o oportunitate greu de trecut cu vederea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu