Martabak



Descriere: Aceasta specialitate culinara din Indonezia, este realizata cu o tava speciala care sa dea anumite forme aluatului sau prajita in ulei incins si se poate prepara folosind diverse umpluturi. Acest tip de activitate poate fi realizata cu usurinta intr-un fast-food.
          Afacerea pe care o propun este realizarea si comercializarea acestor specialitati culinare. Nu este neaparat nevoie de inchirierea unui local, aceasta activitate se poate realiza si cu un stand mobil, produsele
fiind fabricate inainte.
Resurse necesare: -documentare si exersare a retetei de realizare
                            - achizitia materiei prime pentru gatirea produsului
Avantaje: - un produs nou pe piata romaneasca
                 - modul de realizare este realtiv simplu si necostisitor
Dezavantaje: -
comercializarea unui asemenea produs alimentar presupune riguroase conditii de depozitare si calitate
Concluzii:
Un produs care promovat bine poate deveni fel de cunoscut ca restul produselor de tip fast-food pe care le-am importat in tara noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu