Mozaic

Descriere: Aplicarea mozaicului este o lucrare decorativa care consta in asamblarea unor bucati mici de marmura, sticla, ceramica pe diverse obiecte. Aceste obiecte pot fi pereti (pe int sau ext), pardoseli,  piese de mobilier, obiecte sanitare, diverse rame etc.
          Aici puteti vedea o aplicare de mozaic pe un ghiveci:

Afacerea pe care o propun este realizarea bucatilor de mozaic si aplicarea acestor pe diferite obiecte care vor fi comercializate. De exemplu o masa simpla poate lua un aspect deosebit si isi poate tripla pretul daca pe blatul acesteia este aplicat mozaic.
Resurse necesare: -documentarea in aplicarea mozaicului
-  cheltuieli legate de achizitia placilor din care vor fi taiate bucatelele de mozaic
-   realizarea de modele cat mai interesante
Avantaje: - nu necesita investitie mare
                  - astfel de obiecte pot ajunge la preturi foarte ridicate
Dezavantaje: - este indicata realizarea unor modele de portofoliu, iar restul proiectelor sa fie facute pe baza de comanda, pentru a evita nevanzarea si mentinerea unor obiecte  pe stoc.
Concluzii: Este o activitate care presupune costuri mici si solicita imaginatia. Obiectele pe care s-a aplicat un model de deosebit de mozaic se  pot vinde la preturi foarte mari.

Un comentariu:

  1. Salutari. Am cautat sticla colorata care se foloseste la mozaicuri dar nu am gasit. Daca ai vreo idde de unde as putea cumpara ti-as fi recunoscator.
    Ms. anticipat.

    RăspundețiȘtergere