Pebble Tile


Descriere: Este un tip de finisaj care consta in aplicarea pe perete a unei placi formate din mici pietricele de rau amplasate pe o plasa. Acest tip de finisaj poate fi aplicat pe orice fel de element expus umiditatii : obiecte sanitare, peretii bailor, camera de dus, ornamente speciale in jurul oglinzilor etc. Fiecare lucrare realizata cu acest tip de finisaj este de un efect deosebit si confera locului finisat naturalete si unicitate. Aceste placi se realizeaza la dimensiuni de 15x15 cm tocmai ca sa poata fi transportate usor si pentru a evita producerea
degradarilor la transport sau la punerea in opera. Odata obtinute aceste placi, modul de punere in opera este relativ usor si poate fi realizat de oricine. Aici puteti vedea o aplicare a acestor placi:



      Afacerea pe care o propun este realizarea si comercializarea acestor placi.
Resurse necesare: - documentare in ceea ce priveste realizarea optima a acestor placi
                     -cheltuieli legate de achizitionarea plasei pe care vor fi lipite pietricelele de rau (plasa se gaseste la orice magazine de specialitate)
-   timp alocat colectarii de pietricelelor de rau 
-  cheltuieli cu achizitionarea adezivului (pentru prinderea pietricelelor de plasa). Acest proces se va face pe o plasa de dimensiuni mari, iar numai dupa ce pietrele sunt fixe se va trece la taierea placilor pe dimensiuni.
-   timp de manopera

Avantaje: - necesita cheltuieli f. mici
                  - o tehnologie interesanta si usor de aplicat
Dezavantaje: - daca este realizata corect acest  tip de activitate nu prezinta dezavantaje
Concluzii: Este o tehnologie mult mai interesanta si cu aspect mult mai placut decat orice fel de aplicare ceramica. Datorita modului de realizare extreme de ieftin si usor,   o astfel de idee poate fi mereu considerata o investitie buna.

2 comentarii:

  1. Si cum opresti apa sa nu treaca printre pietre ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista un ciment special cu rol de adeziv pa care se pun placile, iar la final un chit de rosturi tot special si ala. Dar apa, sa stii, ca prin pietre o sa treaca asa in vreo....100 de ani... cred. Ori prin cimentul ala, ca sa te convingi, uitate pe strada cand ploua.... ca doar nu curge pe teava dinamita.... Am glumit putin....se rodeaza dar in mult timp de-acum incolo.

    RăspundețiȘtergere