Parfumuri homemade


Descriere: Aceasta activitate poate fi realizata in propria locuinta, cu ingrediente ieftine si usor de procurat, iar rezultatele pot fi surprinzatoare. Exista mai multe modalitati de realizare a parfumurilor, insa cea mai simpla si accesibila este prin pastrarea in alcool. Acesta metoda se realizeaza prin culegerea sau achizitionarea de flori sau plante si pastrarea acestora in alcool etilic 24-48 ore. Substanta obtinuta se strecoara si rezulta parfumul sau poate fi amestecata cu alte esente. Aici puteti vedea cum se realizeaza o asemena esenta:








    O alta metoda este achizitia de uleiuri esentiale si realizarea diferitelor amestecuri sau retete. O reteta originala si reusita poate sa va aduca foarte multi bani, fie ca o comercializati dumnoavoastra, fie ca o vindeti unui mare producator de parfumuri. Pentru inceput se pot realiza retete de complexitate redusa,  iar vanzarea sa se faca cunoscutilor sau prietenilor.
Resurse necesare: -documentarea in  ceea ce priveste obtinerea parfumului
                        - cheltuieli legate de achizitia de plante, flori, recipiente, alcool, unelte necesare.
                              - documentarea in ceea ce priveste realizarea retetelor si a mixurilor cele mai bune
                             - cheltuieli legate de comercializarea produsului
Avantaje: - se pot descoperi niste retete spectaculoase
- este un produs natural
- investitie foarte mica
- poate fi realizat la domiciliu
- depozitarea produselor nu necesita spatii mari
Dezavantaje: - este o munca care presupune multa rabdare si pasiune, unele combinatii necesita bune calitati olfactive pentru a fi realizate
Concluzii: Este o activitate placuta si usor de realizat in propria locuinta cu bani foarte putini, insa pentru ca o asemenea activitate sa produca bani este nevoie de realizarea unor parfumuri de calitate.
parfumexpress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu