Laser Tag


Descriere: Este un joc de tip combat care se realizeaza indoor. Acesta  se practica  cu ajutorul unor echipamente speciale intr-o arena special amenajata cu obstacole. Jocul a inceput sa prinda si la noi recent, in cateva locuri din tara s-au amenajat astfel de sali. Tarifele sunt aproximativ de 50 RON/ora/persoana.
Resurse necesare: - inchirierea unei sali care sa aiba dimensiunile necesare
                              - amenajarea salii in scopul practicarii laser tag-ului
                                              - cheltuieli legate de achizitia echipamentului ( un echipament constand in vesta+pistol pentru o persoana costa intre 300-600 euro)
Avantaje: - documentare in ceea ce priveste amenajarea si practicarea acestui joc
                - este ceva nou care are sanse foarte mari sa prinda la public
- se pot obtine profituri foarte ridicate
- daca este bine promovata afacerea, investitia se amortizeaza intr-un timp scurt
Dezavantaje: - achizia echipamentului poate fi costisitoare, insa se amortizeaza repede
Concluzii: Oricine are conditii si resurse financiare necesare pentru a dezvolta o astfel de activitate poate obtine profituri importante.

3 comentarii:

  1. Si unde se gasesc echipamente???

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,
    Am echipamente: 8 pistoale laserchalange cu 8 tinte (sunt mai primitive decat lazertag original, dar merg si afara pe soare, umbra sau semi-intuneric si sunt mai bune decat ce e prezentat in imaginea de pe blog, care din ceea ce stiu eu nu sunt LazerTag originale si merg doar indoor)

    Mai am 4 LazerTag originale TeamOpDeluxe care inafara de functia de impuscare au scut electronic si incarcare de cate 3 gloante odata, se pot interconecta pentru diferite tipuri de jocuri si pot oferi statistici la final, se poate juca pe echipe, au HUD=ochelari pe care se proiecteaza imaginea tintei cand o ai in vizor, si se activeaza simbolul de "tinta in bataia pistolului" ca la avioane, cand ai "lock" pe tinta, au voce care te avertizeaza cand adversarul e in apropiere, cand esti impuscat sau cand ai tinta in vizor, cand jocul s-a sfarsit..afisaje pentru vieti, gloante (pistolul are mecanism de reincarcare cand se termina gloantele)
    SE POT FOLOSI AFARA sau inauntru, chiar si pe semi-intuneric! Distanta maxima testata de la care am nimerit tinta personal este in jur de 30 m.

    Idee e: Caut o persoana intreprinzatoare careia sa-i inchiriez echipamentele cu plata lunar in avans si sa se ocupe sa le subinchirieze catre utilizatorul final, la targuri, festivaluri, team-buildinguri, pentru evenimente, dueluri,etc.. eventual sa infiinteze un club de LazerTag, sa organizeze evenimente in parcuri, paduri, sau zone specifice sportului...

    Daca tu esti persoana care STIE ca va avea succes, cauta-ma pe messenger sau mail (yahoo), id-ul e hyp1_ro sau suna-ma la 0 7 2 9 3 8 0 4 2 5, cu conditia sa fi major si chibzuit.

    Procedura: Prima data trebuie sa ne cunoastem, ma vizitezi la casa mea din munti, in Ardeal(cazarea si masa gratuite), testam echipamentele si ma convingi ca iti place acest sport, vrei sa traiesti din asta si poti sa-ti dedici timpul afacerii si poti sa pui pe picioare cele descrise mai sus... Ai un plan in care imi arati cat poti castiga lunar si cum. Estimam impreuna sumele pe care le vei face tu si stabilim chiria pe echipament, astfel incat sa castigi minim dublu decat suma pentru inchiriere, dar speram undeva intre 5 si 8 ori in functie de cat de dedicat esti. Se achita contravaloarea inchirierii pe prima luna si un depozit garantie pentru echipamente care se returneaza cand inceteaza colaborarea si ai returnat echipamentele in starea in care le-ai primit.
    Simplu?
    Ce mai trebuie sa stii:
    Echipamentele merg pe baterii care intra in atributia ta.
    Trebuie sa te gandesti cum te asiguri ca nu vei ramane fara ele cand le subinchiriezi = furt sau distrugere - care intra in atributia ta iarasi
    Daca faci bani multi lunar trebuie sa te gandesti sa fii legal, sa ai o asociatie, club sau macar sa fii persoana fizica autorizata si sa-ti platesti taxele pe venit.

    Pot inchiria echipamentele si pentru evenimente specifice, gen zile de nastere sau team-buildinguri, dar prefer sa gasesc un administrator care sa preia toata afacerea.

    Sa auzim de bine curand! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tuturor,
    Caut asociat la fel de serios ca mine pentru o astfel de activitate, am capital,am ideei si un plan pentru a reduce costurile initiale asadar cine este interesat ma poate contacta la numarul de telefon 0760.413.475

    RăspundețiȘtergere