Pe plan international eggnog-ul este foarte cunoscut, insa la noi nu se comercializeaza deloc. Aici puteti vedea cum se pregateste o astfel de bautura:
Resurse necesare: - documentarea in ceea ce priveste legalizarea unei asemenea afaceri
- amenajarea unui spatiu de producere respectand conditiile prevazute in legislatie
- cheltuieli cu achizitia ingredientelor
- cheltuieli cu imbutelierea si promovarea produsului
Avantaje: - cerere mare, oferta inexistenta
- ingredientele sunt accesibile si la preturi mici
- modul de realizare este simplu
Dezavantaje: - fiind un produs care are in continut alcool, sunt necesare autorizatii de comercializare a produselor alcoolice
- este necesara experienta in producerea si imbutelierea produselor alcoolice
- pentru un start-up eforturile financiare pentru asigurarea conditiilor legale de producere, pot depasi bugetul.
Concluzii: Odate suportate cheltuielile cu amenajarea unei linii mici de productie in conformitate cu legislatia romaneasca, profiturile dintr-o astfel de afacere pot fi foarte mari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu