Inchiriere de echipamente fitness

Descriere: Preturile aparatelor profesioniste de fitness sunt foarte 
ridicate, abonamentele la sala sunt si ele mari, plus ca nu avem in fiecare zi timpul necesar sa facem traseul locuinta-sala. Serviciul pe care il prezint consta in oferirea spre inchiriere si montajul la locuinta clientului a aparatelor fitness. Astfel oricine poate avea acces la aparate profesioniste de fitness in propria locuinta. Exista multe tipuri de echipamente care pot fi inchiriate de la gantere de o mana si banchete pentru abdomene pana la benzi de alergare si multifunctionale pentru toate grupele de muschi.
Pretul de inchiriere se va stabili astfel incat sa existe o rentabilitate care sa favorizeze inchirierea in locul achizitiei.
Resurse necesare: - cheltuieli cu achizitia aparatelor (aceste aparate pot fi achizitionate si in regim second-hand cu conditia sa fie rectificate posibilele defectiuni pentru evitarea accidentelor).
                            - mediu online de promovare a serviciului
                            - cunostinte minime de montaj si disponibilitate de deplasare la domiciliul clientului
Avantaje: - este o activitate care produce venituri pasive
- nu sunt necesare cunostinte tehnice avansate
- aparatele de fitness au durata mare de viata (sunt necesare doar mici revizii tehnice pentru depistarea si corectarea posibilelor defectiuni)
- necesitatea detinerii unui spatiu de depozitare
- detinerea unui automobil pentru asigurarea transportului
Dezavantaje: - fiind un serviciu de inchiriere trebuie sa existe o garantie care sa asigure eventualele neintelegeri/probleme.                   
Concluzii: Un astfel de serviciu se poate dovedi foarte util multor persoane, avand preturi mai accesibile ca achizitia aparatelor sau abonamentul la sala si posibilitatea de a face miscare in confortul propriei locuinte.

3 comentarii:

  1. Unde pot afla mai multe detalii despre firma aceasta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Care ar fi pretul pe luna pentru inchirierea unei benzi cardiol

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot lua leg cu dvs,sunt interesat de oferta dvs!

    RăspundețiȘtergere