
Resurse necesare: - stabilirea locatiei in care se va face productia
- stabilirea locatiei de desfacere sau amenajarea locatiei de productie pentru scopuri si de vanzare.
- cheltuieli cu inchiriere locatiei/locatiilor
- stabilirea retetelor si modelelor posibile si realizarea listelor de retete, schite si ingrediente
- testarea retetelor si fotografierea acestora in scopul realizarii unui portofoliu de prezentare
- cheltuieli cu achizitia ingredientelor, aparatelor si uneltelor necesare procesului culinar
- promovare prin : site, poze, portofoliu de prezentare, flyere, carti de vizita
Avantaje: - poate deveni un produs foarte cautat
- costurile cu ingredientele sunt reduse
- este o activitate usor de promovat
- torturile sunt produse care nu lipsesc de la nicio aniversare
Dezavantaje: - pot aparea costuri ridicate la inchirierea locatiei
- sunt necesare cunostinte culinare sau este necesara angajarea persoanelor care poseda astfel de cunostinte
Concluzii: Este o activitate interesanta cu potential mare, care poate prinde repede la public, iar managerului acestei afaceri ii poatea oferi posibilitati de francizare si castiguri substantiale.
Este o activitate interesanta cu potential mare si care este deja "in paine". Ne puteti urmarii pe www.lookstyle.ro. Un agazin online dedicat torturilor personalizate
RăspundețiȘtergereO noua cofetarie sa deschis pentru cei ce cauta torturi cu un design aparte dar si gustul din vremea copilariei , gustul de pe vremea bunicilor a prajiturilor. www.ladolceria.ro
RăspundețiȘtergere