Idei de afaceri : Inchiriere aparatura entertainment la domiciliu

Descriere: Acest tip de activitate consta in inchirierea  pe zi/week end a unor aparate pentru entertainment cum ar fi : console tip Wii, Wii sports, xbox, guitar hero, home cinema, videproiectoare pentru vizionarea filmelor 3d cu prietenii. Pe langa acestea se pot inchiria si accesorii suplimentare sau dvd-uri utile cu diferite variante de jocuri sau filme. Un astfel de serviciu poate fi foarte profitabil, interesul pentru astfel de modalitati de entertainment fiind foarte mare, iar tiinand cont ca preturile de inchiriere variaza intre 30-100 RON/zi, amortizarea investitiei se face destul de rapid.
Un astfel de serviciu poate functiona in orasul dvs. cu deplasarea si montarea aparaturii la domiciliul clientului sau prin curierat prin livrarea produsului insotit de instructiunile de instalare si/sau operare.



Resurse necesare: - cunostinte ale tendintelor in acest domeniu
                          - cheltuieli cu achizitia diferitelor tipuri de aparatura
                           - realizarea unui site pentru promovarea serviciului si preluarea comezilor
                        - disponibilitatea unui autoturism pentru livrarea produselor
                          - cunostinte in instalarea si operarea acestor produse
Avantaje: - interesul mare pentru astfel de activitati
                - fiind un serviciu de inchiriere, se obtin venituri pasive
                - amortizarea se face rapid
Dezavantaje: - initial investitia poate fi destul de mare, deoarece va fi necesara achizitia de aparate/jocuri cat mai moderne.
                  - este necesara realizarea unui plan care sa ofere garantii in cazuri de degradare sau disparitie a produsului inchiriat.
Concluzii: Un astfel de serviciu , ofera avantaje considerabile atat acelor grupuri de prieteni care vor sa petreaca timpul intr-un mod cat mai interactiv, la costuri cat mai mici, dar si celor care vor sa testeze anumite produse inainte de a decide achizitia. Pentru dvs. acest serviciu poate fi o sursa foarte eficienta in obtinerea de venituri pasive, cu minimum de efort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu