Agentie matrimoniala pentru animale de companie

   O afacere de identificare a potentialilor parteneri pentru animalele de companie a clientului se poate desfasura online prin intermediul unui site in care vor fi listate ofertele incluzand poze, caracteristice, pedigree ale animalelor de companie inscrise in baza dvs de date.
   Pentru a incepe aceasta afacere trebuie sa construim un site, cu un nume sugestiv, care sa sa fie impartit pe tipul animalului de companie, rasa, nume, pedigree, contact proprietar, contravaloare imperechere, alte observatii. Odata cu promovarea intensa a site-ului online si offline, vor aparea si clienti care vor trimite datele necesare inscrierii in baza de date. Pentru inscrierea unui animal de companie in baza de date se va percepe o taxa de inscriere care va trimisa in contul dvs. Odata ce plata sa facut animalul de companie va fi inscris in baza de date, cu toate specificatiile necesare sau suplimentare puse la dispozitie de proprietar.
     Aceasta afacere reprezinta o modalitate comoda si eficienta de identificare a partenerului potrivit pentru animalul de companie al clientilor dvs, scutindu-i pe acestia de multe batai de cap, cautari si anunturi. Pe site pot sa faca inscrierea si sa astepte sa fie contactati sau sa caute in inscrierile existente care se vor aduna pe parcurs in baza de date a site-ului. Astfel pe langa taxa de inscriere, se mai poate castiga, pe parcurs odata cu cresterea traficului si din vinderea de spatiu de publicitate online. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu