
un porc comun, ajunge maximum la 120 de kg, iar carnea unui astfel de porc se vinde cu aprox. 10 euro/kg carne porc viu sau un purcel de 2 luni in jur de 80-100 euro. Porcul vietnamez este mult mai usor de intretinut si consuma mult mai putin decat porcul comun.
Resurse necesare: -disponibilitatea unei locatii extravilane
- fonduri pt achizitia porcilor
- cheltuieli cu hrana
- disponibilitate si cheltuieli de intretinere si curatenie
Avantaje: - produsele sanatoase sunt tot mai cautate
- spatii mult mai reduse fata de cresterea porcului comun
- pretul de vanzare este unul foarte bun
- afacerile de acest gen au potential mare
Dezavantaje: - dificultati in procesul de abatorizare ( se pot negocia contracte cu abatoare autorizate)
Concluzii: Pe o piata care se indreapta tot mai mult catre sanatate si produse naturale, aceast produs poate deveni unul foarte cautat si celui care investeste ii poate aduce profituri consistente.
Update: un furnizor bun http://sorygaby.blogspot.com/
Update: un furnizor bun http://sorygaby.blogspot.com/
Subtire........
RăspundețiȘtergereda.......
RăspundețiȘtergereImi puteti spune si mie de unde as putea cumpara, Dambovita, Visina, tel 0769468393
RăspundețiȘtergerehttp://sorygaby.blogspot.com/
RăspundețiȘtergereWWW.PORCIVIETNAMEZI.RO
RăspundețiȘtergere