Inchirieri articole de pescuit

    Un mod interactiv si relaxant de petrecere a timpului liber poate fi organizarea unei partide de pescuit cu prietenii. De foarte multe ori sunt situatii in care un grup nu are toate uneltele necesare si astfel trebuie sa le achizitioneze. Un serviciu de inchirieri articole de pescuit ar fi foarte util pentru acei oameni care merg doar de cateva ori la pescuit pe sezon si nu merita sa cumpere tot echipamentul.
    Serviciul poate functiona prin realizarea unor pachete de inchiriere care sa includa: lansete, accesorii, rezerve accesorii, scaune de pescuit, momeli, diverse echipamente de specialitate (navomodele, avertizori, sonare), echipamente care la achizitie ar fi mult mai costisitoare.
   Fiind un serviciu de inchiriere este absolut necesara perceperea unei garantii in momentul inchirierii care va fi restituita clientilor odata ce revin cu uneltele inchiriate in stare buna.
    Aceasta activitate poate functiona si online, construind un site de prezentare a pachetelor de inchiriere cu preturile aferente. Bininteles va fi nevoie si de un mic spatiu de depozitarea, fiind o afacere care presupune inchirierea este necesar un stoc initial care sa asigure comenzile.
   Pentru aceasta afacere este indicata achizitia de echipamente de buna calitate, fiind exploatate mult e nevoie de o durabilitate ridicata a produselor. O strategie de gasire clienti eficienta ar fi sa mergeti la lacurile din zona dvs si sa discutati cu locuitori din zona dispusi sa colaboreze prin organizarea unor mici centre de inchiriere la ei in curte.
    Aceasta afacere se poate dovedi foarte profitabila tinand cont ca pescuitul este un sport tot mai popular. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu