Constructia custilor pentru caini

    O afacere usor de realizat la domiciliu cu o investitie mica este confectionarea custilor exterioare pentru caini. Aceasta afacere presupune detinerea unui spatiu de lucru, achizitia sculelor si uneltelor, costurile de achizitie materiale necesare si o foarte buna promovare.
   Piata animalelor de compania este in continua crestre la noi in tara, tot mai multe persoane iau decizia de a achizitiona un animal de companie. In functie de tipul lui, orice animal de companie are multiple costuri de intretinere. In cazul cainilor de talie medie si mare, care sunt crescuti la curte, achizitia unei custi de exterior este absolut necesara.
     Analizand preturile de pe piata observam ca aceste custi pornesc de la 200-300 lei si pot ajunge pana la 800-1000 lei in functie de dimensiunile custii si optiunile alese. Spre exemplu o cusca moderna pentru caine este termoizolata, are acoperis detasabil (pt o curatare mai usoara), spatiu de la sol pentru evitarea umezelii, multiple incaperi, loc de luat masa, aer conditionat, etc. Un factor foarte important in constructia si achizitia unei custi este ca dimensiunile custii nu trebuie sa fie foarte mari in comparatie cu dimensiunile cainelui pentru ca pe timp de iarna caldura din cusca va fi asigurata de caldura corporala a cainelui, astfel o cusca mult prea mare pentru dimensiunile cainelui va fi mult mai friguroasa.
   Aceste custi pot fi foarte usor realizate intr-un mic atelier improvizat acasa, primele modele pot fi construite urmand zecile de modele demonstrative care se gasesc pe internet. Este indicat inainte de inceperea lucrului se desenam un plan si sa realizam necesarul de materiale, din care vor rezulta si costurile totale.
    Initial se poate incepe cu custi de dimensiuni medii, sunt mai vandabile decat cele mici si au mai mici costuri de constructie decat cele mari. Vanzarile se pot efectua pe internet, pe site-urile de anunturi si poate, in timp, chiar si un site propriu. Aceasta afacere poate functiona doar pe baza comenzilor, calculand un termen de executie, fara sa fim nevoiti sa investim si sa tinem produsele pe stoc. Prin aceasta strategie, daca obtinem masurile de la client, putem sa construim cusca potrivita pentru dimensiunile cainelui. Este o afacere care nu necesita investitie mare si tinand cont de cresterea acestui domeniu merita incercata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu