Sculpturi in fructe

    Sculpturile in fructe au devenit o moda si la noi. Tot mai des intalnim acest tip de decoratiune la nunti, botezuri, aniversari, teambuildinguri, diverse evenimente. Sculpturile in fructe pot fi realizate dupa multiplele exemple si instructiuni de pe internet, dar si prin conceperea de noi modele folosindu-ne imaginatia. Aceste sculpturi in fructe sau cum le numesc specialistii „baruri de fructe” ajung sa coste intre 600-1200 lei si chiar mai mult daca exista din partea organizatorilor anumite preferinte speciale.
    Inainte de a incepe experimentarea concreta pe fructe trebuie sa tinem cont ca sunt anumite fructe care din cauza oxidarii isi pot rapid altera aspectul, in aceasta categorie regasim merele, bananele, piersici, caisele, perele, gutuiele. Aceste fructe daca se doresc utilizate in aranjament, se vor folosi in coaja sau daca se folosesc taiate se va incetini procesul de oxidare cu suc de lamie combinat cu apa rece.
    Printre fructele cele mai utilizate pentru aceste sculpturi in fructe „baruri de fructe” se numara pepenele verde, pepenele galben, capsuni, ananas, kiwi, struguri, mango si foarte multe altele in functie de imaginatie, cu conditia sa tinem cont de timpul de lucrare, durata evenimentului si rezistenta aspectului fructelor in aranjament.
Iata un exemplu practic de sculptura in fructe:



    Aceste sculpturi in fructe sau „baruri de fructe” au ajuns sa fie tot mai cautate pe piata. Cu munca si exercitiu combiante cu putina imaginatie se poate realiza, in cateva ore de munca, un produs finit cu o valoare echivalenta cu salariul minim lunar.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu