Babyproof

Descriere: Acest serviciu consta in totalitatea lucrarilor necesare pentru a asigura siguranta bebelusului in casa. Acest lucrari pot fi: mascarea intrerupatoarelor, prizelor, cablurilor, inchizatori speciale pentru dulapurile unde se afla obiecte ascutite, atasarea unor materiale de protectie pe colturile ascutite ale mobilierului, etc.
       Afacerea pe care o propun este infiintarea unei firme care sa se ocupe de amenajarea casei intr-un mod care sa asigure evitarea accidentelor bebelusilor. Este o activitate care necesita
materiale profesionale si cunostinte tehnice, de aceea multe persoane ar prefera sa plateasca o suma de bani pentru a stii ca obtin singuranta copilului si scapa de ganduri si griji.
Resurse necesare: - documentarea in ceea ce priveste materialele si metodele necesare unor astfel de lucrari
-  realizarea de lucrari de portofoliu
- cheltuili legate de achizita materialelor necesare lucrarii
Avantaje: - este un serviciu usor si ieftin de aplicat
               - materialele utilizate pentru lucrari se gasesc la magazinele de specialitate
              - poate deveni un serviciu foarte cautat, daca este promovat corect
Dezavantaje: - responsabilitati mari, este nevoie de calitate maxima a lucrarii de fiecare data, caci orice greseala in executie poate  conduce la accidente viitoare
Concluzii: Acest serviciu realizat cu profesionalism, poate deveni un serviciu foarte cautat de parinti si poate aduce celui care alege sa investeasca intr-o asemenea activitate profituri considerabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu