Închiriere de echipament pentru camping



Descriere: Acest serviciu de inchiriere este destinat persoanelor care vor sa plece intr-o excursie si nu dispun de echipamentele necesare. Aceste echipamente pot fi cort, gratar, mese si scaune de camping etc. De multe ori achizitia acestor produse la rata anuala scazuta de oameni care pleaca in excursii pare o investitie nerentabila pentru acestia. De aceea acest serviciu ofera posibilitatea de a inchiria toate cele necesare unei excursii doar pe perioada excursiei. Aceste echipamente pot fi grupate intr-un pachet tip oferta care sa cuprinda cort, saci de dormit, gratar,
undite, etc etc, toate la un pret prestabilit. Pentru o simplificare a acestui serviciu, puteti depozita echipamentele in propria locuinta, iar comanda de inchiriere sa se realizeze prin intermediul unui site sau telefonic.
Resurse necesare: - cheltuieli legate de achizitia echipamentelor
- promovarea serviciului
- promptitudine in onorarea comenzilor
Avantaje: - fiind un serviciu de inchiriere, genereaza venituri pasive
                  - echipamentele pentru camping au durata mare de viata
Dezavantaje: - unele produse pot fi costisitoare, insa pentru acestea si chiria va fi pe masura
                    - riscuri legate de integritatea si corectitudinea clientilor
Concluzii:
Un astfel de serviciu nu necesita efort foarte mare, nici cheltuieli extreme de ridicate, insa oricine alege sa investeasca in acest serviciu trebuie sa tina cont de venitul populatiei din zona si numarul de excursii efectuate anual in zona. Daca datele obtinute pentru zona studiata vor oferi rezultate satisfacatoare, atunci afacerea poate sa inceapa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu