Idei de afaceri : Serviciu de redactare si expediere felicitari


Descriere: Aceasta activitate consta in achizitia unei game variate de felicitari, iar dupa ce acestea vor fi scanate, vor fi afisate pe un site prin intermediul caruia se vor realiza comenzile. Procesul se va derula in felul urmator: Clientul va intra pe site, isi va alege felicitarea dorita pentru expediere, iar  apoi va completa un formular care va contine : nume si adresa expeditor, textul afisat pe felicitare, nume si adresa destinatar. Dupa ce clientul a trimis datele si alegerea optiunii pentru felicitare, textul va fi redactat pe felicitare de mana si expediat la adresa furnizata
de client.
               Trimiterea unor astfel de felicitari este o metoda de mentinere a contactelor de afaceri din ce in ce mai folosita, insa si un mod de a face urari pentru anumite ocazii speciale. Clientul va reusi sa trimita felicitarile dorite, scrise manual cu minimul de efort catre prieteni sau parteneri de afaceri. Pe langa costurile de achizitie a plicurilor, felicitarilor si timbrelor, clientul va achita si un comision.
Resurse necesare: - abilitati caligrafice medii
-  realizarea unui site 
-  achizitia unei game cat mai variate de felicitari
-  promovarea serviciului
Avantaje: - este un serviciu foarte util
                - munca usor de realizat, sunt necesare doar abilitati caligrafice medii
                - invetitii initiale foarte scazute
                - un astfel de serviciu este tot mai cautat
Dezavantaje: - pot aparea in cazul unei unorari modeste a comenzilor.
Concluzii: Prin caracterul sau inovator , acest serviciu aduce avantaje considerabile ambelor parti prezente in actul comercial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu