Idei de afaceri : Gadget shop online

Descriere: Pe piata inernationala apar din ce in ce  mai  multe obiecte care ne pot usura activitatile zilnice. Aceste produse de tip gadget & gizmo pot fi achizitionate de pe site-uri internationale si vandute prin intermediul unui magazin online.
     Aceste gadgeturi pot fi  ordonate pe diferite categorii: sportive, ceasuri, usb, ecologice, pentru copii, etc. Cateva exemple de gadgeturi ar fi : ceasuri cu camera video, sisteme  mini de supraveghere, ochelari virtuali, diferite obiecte care se pot utiliza prin usb (ventilatoare, lampi, paturi, cani, etc). Pe site-urile internationala exista o multudine de asemenea produse, unele dintre ele chiar foarte utile.
Resurse necesare: - cheltuieli cu achizitia gadgeturilor de interes
 - cheltuieli cu realizarea unui magazin online ( multe site-uri ofera posibilitatea realizarii unui magazin online gratuit pana la un anumit nr de produse)
Avantaje:  - un proces relativ simplu
                 - investitia se poate face treptat
Dezavantaje: - evitarea produselor de tip gadget care se devalorizeaza repede
Concluzii: O astfel de afacere foarte simpla care poate fi inceputa cu o investie minima, odata cu extinderea magazinului poate genera profituri importante.

2 comentarii:

  1. Buna, am aterizat aici din curiozitate.Voiam sa vad ce poti sa scrii doar despre 3 idei de afaceri , dar vad ca gasesc un munte de idei de afaceri ! Felicitari, esti o forta !
    Eu scriu despre afaceri simple online, poate ar fi bine sa colaboram spre binele cititorilor nostri, ce zici ?
    Astept un raspuns pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. ok, v-am adaugat la blogroll. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere