Idei de afaceri : Agentie de babysitting

Descriere: O agentie de babysitting ofera familiei posibilitatea de a alege dintr-o baza de date online un babysitter potrivit pentru a avea grija de copil pe o perioada scurta de timp. A nu se confunda babysitter-ul cu bona. Bona e o persoane mult mai calificata, angajata pe perioada lunga, care practic locuieste cu familia. Babysitterul este o persoana necalificata, insa testate psihologic, care are grija de copil cand parintii au de mers la un eveniment, aniversare sau simpla iesire in oras. Diferenta este si la plata, babysitterul e platit pe ora, iar bona e salariat, remunerat lunar.

    Agentia va permite tinerilor/tinerelor care sunt in cautarea unor venituri suplimentare sa acorde servicii de babysitting. Tinerii se vor inscrie la agentie completand un formular care sa contina datele personale si descriere cat mai detaliata. Parintii vor consulta site-ul si vor alege babysitterul dorit pe baza descrierii. Site-ul poate oferi si calificative care sa arate experienta sau recomandarile unui babysitter. Profiturile agentiei vor veni prin retragerea de comision de la babysitteri. Sistemul de plati se poate face direct prin intermediul babysitterului sau online prin plata direct la agentie sau daca site-ul permite prin contul online al babysitterului. Se va studia si se va alege strategia care functioneaza cel mai bine pentru dvs.
                
Resurse necesare: - realizarea unui site performant
               - recrutarea si inscrierea babysitterilor
              - promovarea foarte buna a serviciului, atat online cat si offline
Avantaje: - investite foarte mica
      - ofera tinerilor posibilitatea obtinerii unui venit suplimentar si dobandirea unor responsabilitati
        - ofera parintilor cea mai eficienta si ieftina solutiei problemei legate de cautarea rapida a unei persoane cu care sa lase copilul
       - babbysitterii aparitinand unei agentii ofera parintilor un plus de incredere si siguranta
        - posibilitate de dezvoltare foarte rapida
Dezavantaje: - este un serviciu care prin natura lui poate fi aplicat numai local
Concluzii: Un astfel de serviciu este mereu cautat, iar prin faptul ca ofera avantaje tuturor paritilor se poate dovedi un real succes.

Un comentariu:

  1. Este intradevar un serviciu foarte cautat care se bazeaza foarte mult pe incredere si recomandari si o imagine clar definita de seriozitate si profesionalism.

    RăspundețiȘtergere