
Astfel de "interventii" pot fi facute prin stocarea intr-un mod practic a tuturor echipamentelor necesare unei vulcanizari clasice(statice) intr-o autoutilitara de tip duba.
Tarifele pentru aceasta activitate sunt in functie de distanta la care se afla clientul si problema care trebuie solutionata. De exemplu pentru o pana la o distanta mica se poate percepe un tarif intre 50-100 lei. O astfel de suma, pentru un sofer disperat aflat in pustietate e infima.
Aceasta afacere se poate extinde cu usurinta, iar vulcanizarea mobila sa se transforme intr-un service mobil care sa se ocupe si de mici reparatii la fata locului.
Resurse necesare: - succesul afacerii consta in promovare, o promovare intensa atat offline, cat si online este cheia reusitei in aceasta afacere
- investia in achizitia autoutilitarei si a echipamentelor necesare unei vulcanizari
- 2 persoane pricepute dispuse pentru astfel de deplasari sau daca va pricepeti, dvs. si un prieten
Avantaje: - afacere de mare utilitate
- profituri rapide
- daca exista o promovare intensa si o dedicare pe masura, investia se poate amortiza in 7-8 luni, maximum 1 an.
Dezavantaje: - chiar si la achizitii second hand echipamentele + autoutilitara pot ajunge la sume destul de mari.
Concluzii: Cresterea vanzarilor pentru masinile vechi ce va urma odata cu schimbarea taxelor, va conduce la achizitia a tot mai multe rebuturi, rebuturi care pentru o vulcanizare/service mobila se pot dovedi o sursa importanta de profituri rapide.
Foarte buna idea :)
RăspundețiȘtergereSe pot accesa fonduri europene pentru asa ceva?
RăspundețiȘtergere