Site de inchiriat orice

    Se estimeaza ca aproximativ 75 % din produsele care le avem in momentul acesta in casa sunt folosite pe durata lor de viata maximum o luna de zile. Este stiut faptul ca orice fiinta umana de pe planeta nu poate rezista impulsului de a cumpara lucruri inutile, de care nu are neaparat nevoie. Dintre cele mai des intalnite putem aminti instrumentele muzicale – chitari care dupa o luna ajung obiecte decorative sau aparatele de forta care devin cuiere.
    Un site care ar permite inchirierea lucrurilor de prin casa ar fi de mare utilitate in primul rand pentru proprietar, care ar recupera o parte din valoarea produsului, dar si pentru persoana care inchiriaza care pentru o suma modica ar putea sa testeze, sa se foloseasca de un produs pe o anumita perioada.
Serviciul poate fi foarte util si in cazurile de urgenta, cum ar fi: se strica televizorul in perioada sarbatorilor, se strica calculatorul inainte de un proiect important, haine – tinuta necesara pentru un eveniment spontan, este absolut necesara achizitia unui produs si nu sunt suficienti bani pana la salariu. In toate aceste situatii si multe altele inchirierea pare sa fie cea mai convenabila si simpla solutie. Dar un astfel de site de inchriat orice nu exista momentan la noi in tara.
    Ca si categorii de inchiriat putem enumera electrocasnice, telefoane, televizoare, scule, calculatoare, echipamente fitness, instrumente muzicale, haine, sisteme audio, costume tematice, jucarii si foarte multe altele. Perioadele de inchiriere pot fi de la 1 ora la 30 zile.
Exista 2 variante de monetizare a site-ului de inchiriere. Prima este ca site-ul sa aiba o interfata inteligenta care sa permita alimentarea conturilor online pe site si transferul de bani intre conturi. Astfel se pot incheia si intelegeri de forma unui contract tipizat generat automat (ca un fel de dovada in caz de probleme intre partile contractante), dar prin aceasta interfata se pot face si platile catre site (asta dupa finalizarea inchirierii, cand banii au trecut din contul chiriasului in contul proprietarului), plati care pot fi intre 10-20 % din valoarea de inchiriere. Site-ul asta trebuie conceput incat sa faca aceste operatiuni automat.
    A doua varianta de monetizare este prin publicitate pe site, acest lucru depinde bineinteles de numarul de vizitatori de pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu