Cimitir pentru animale de companie

       
In ultimii ani, in randurile populatiei s-a constatat o crestere considerabila a posesorilor de animale de companie. Acest fapt se datoreaza dorintei umane de a avea un tovaras de nadejde dar si un factor de eliminare a stresului acumulat zilnic.

  Varsta medie de viata a unui caine este de 8-10 ani. Astfel in acest interval de timp, stapanul animalului s-a atasat de acesta si disparitia lui poate fi foarte dureroasa. In majoritatea cazurilor un animal de companie devine membru al familiei, stapanul incercand sa satisfaca pe deplin toate nevoile parterului sau de viata. In momentul incetarii din viata a animalului, stapanul sufera si este dispus sa ii ofere "prietenului" sau toate onorurile cuvenite.
Un cimitir pentru animale de companie este o solutie foarte buna atat pentru antreprenor cat si pentru stapanii care si-au pierdut insotitoarele patrupede. Pentru a deschide un astfel de cimitir este nevoie in primul rand de obtinerea autorizatiilor necesare de la organele competente si de un teren in apropierea unui oras. Aici se pot amenaja mici "locuri de veci" pentru animale unde stapanii vor putea sa isi viziteze partenerii, aducandu-le un omagiu.
Taxa pentru un loc de veci poate fi stabilita in functie de mai multi factori : locurile disponibile, investitia initiala, greutatea si dimensiunea animalului. Se recomanda taxa sa fie anuala pentru fiecare animal.

BONUS : Se poate creea, avand de asemenea toate autorizatiile legale, un mic magazin unde se pot comanda sicrie, pietre funerare personalizate, buchete de flori, poze sau orice alte elemente care ar putea aduce un omagiu "celui mai bun prieten al omului" dar si care, peste multi ani ar mentine o amintire placuta stapanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu