Parcare privata aeroport

        In marile orase in care exista un aeroport international se poate dezvolta o afacere facuta cu investitie foarte mica. Exista pasageri din judetele invecinate care vin pana la aeroport cu masina personala, dar pentru a parca masina in incinta aeroportului pe o perioada mai mare de timp acestia au de platit sume considerabile.

Astfel daca ai un teren in zona unui astfel de aeroport, poti amenaja o parcare privata. Este recomandat ca parcarea sa fie supravegheata video, posesorul masinii avand posibilitatea sa isi vada masina in timp real prin accesarea unui link. Daca parcarea amenajata este mai departe de aeroport vei avea nevoie de o masina pentru a transporta persoane tur-retur cand pleaca si cand se intorc din calatorie.
Dupa lasarea masinii in parcare vei intocmi formalitatile cu proprietarul acesteia. Ai nevoie de un contract foarte bine redactat in care sa asiguri clientul in legatura cu eventualele pagube rezultate in urma parcarii automobilului. Preturile pentru acest serviciu, de obicei, variaza in functie de perioada in care masina stationeaza pe parcarea ta. 

ATENTIE !! Un avion poate ajunge in aeroport la o ora tarzie din noapte. Pentru aceasta afacere va trebui sa fii non-stop la dispozitia clientului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu