Sucuri naturale din plante si legume

   Pigmentul verde ajuta ajuta planta sa faca fotosinteza. Astfel o planta bogata in clorofila te va ajuta sa scapi de stress, sa fii mai energic si mult mai sanatos. O cura de sucuri naturale ajuta organismul la detoxifiere dar este si un important supliment de vitamine si energie.

Nu toata lumea are aparatura si mai ales timpul necesar pentru a prepara astfel de bauturi. O ideea foarte buna de afacere, care se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de sex sau varsta, este infiintarea unui "laborator de sanatate". Vei avea nevoie de utilaje profesionale de stoarcere prin centrifugare dar si de aparatura de stoarcere a alimentelor la rece. De asemenea mai este nevoie de un sistem pentru imbuteliere a sticlelor. 
Se pot produce atat sucuri de acelasi tip cat si combinatii fructe-fructe sau legume-fructe. Cele mai importante si benefice legume si fructe din care se poate obtine suc sunt sfecla rosie, spanacul, ghimbirul, rosii, catina, ananas, portocale, lamai.
Materia prima - in cazul de fata fructele si legumele este recomandat sa le achizitionezi dintr-un magazin en-gros unde la cantitate mare cumparata vei obtine preturi avantajoase.
Printr-o astfel de afacere ai posibilitatea de a creea un lant de distributie a sucurilor pe care le produci creand locuri de munca. De asemenea, printr-o campanie de marketing adecvata trebuie sa convingi populatia sa consume acest timp de bautura pentru o detoxifiere a organismului si o viata sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu