Pet sitter

     
 Este bine cunoscut faptul ca piata animalelor de compania este in crestere de la an la an, tot mai multi romanii au decis sa isi cumpere un caine, o pisica sau un animal mic de companie. Aceste animale depind direct de stapanii lor, astfel orice proprietar la plecarea intr-o excursi trebuie sa isi ia cainele, pisica sau hamsteru cu el in excursie.
       Un serviciu de pet sitting – ingrijirea animalelor pe perioada concediilor ar fi unul foarte util pentru multi proprietari de animale de companie. Pet sitterul va prelua animalul de companie de la porprietar si va avea grija de el pe toata perioada concediului, iar la intoarcere il va prelua. Acest serviciu poate fi usor realizat la domiciliu, daca nu aveti vecini pe care ii deranjeaza prezenta animalelor. Puteti avea grija de caini, pisici si animale usor de intretinut in custi : hamsteri, porcusori de guineea, pesti, diferite pasari. Sumele perceput pot fi in functie de dificultatea intretinerii animalului, de necesarul de mancare, etc.
       O afacere de ingrijire a animalelor de companie pe perioada concediilor necesita costuri foarte mici, aproape de zero, cu conditia sa aveti domiciliu in orasul sau in apropierea orasului in care desfasurati serviciul.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu