Escape the room

    Aceasta afacere de mare succes in alte tari a inceput sa apara si sa prinda din ce in ce mai mult si la noi in tara. Ideea consta in inchiderea unui grup de persoane intr-o camera amenajata special incluzand indicii, obiecte, diferite mecanisme sau efecte special. Intr-o anumita perioada de timp grupul trebuie sa lucreze impreuna, sa caute indicii si sa evadeze din camera.
    Principalul grup tinta pe care se bazeaza afacerile din alte tari este cel al tembuilding-urilor organizate in cadrul corporatiilor. O colaborare interactiva intr-un astfel de proiect reprezinta o foarte buna metoda de interactionare si inchegare a unei echipe. Insa acesta afacere se poate adresa oricaror grupuri de persoana care sunt in cautare de noi experiente sau vor sa petreaca timpul intr-un mod mai interactiv decat o simpla iesire in oras.

    Pentru locatie se pot inchiria subsoluri, beciuri, case, spatii in hale, spatii in foste fabrici etc. Taxarea se poate face pe ora sau pe numarul de persoane. De asemenea se pot organiza concursuri pe echipe cu premii. Amenajarea spatiului tine in mare parte de imaginatie si inventivitate. Iata un exemplu de afacere de acest gen inceputa in SUA:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu