luni, 17 octombrie 2016

Subinchirierea proprietatilor in regim hotelier

    Aceasta afacere necesita o investitie foarte mica fata de o afacere traditionala si nu sunt necesare nici foarte multe cunostinte. Principalul dezavantaj al acestei afaceri este ca nu poate fi realizata decat in orasele mari ale tarii.

   Pe scurt afacerea consta in inchirierea pe luna a unor proprietati, apartamente, garsoniere sau case si subinchirierea acestora in regim hotelier (pe noapte). La un scurt calcul o garsoniera inchiariata cu 200 de euro pe luna, va fi subinchiriata in regim hotelier la 150 lei pe noapte. Daca intr-o luna se inchiriaza doar 20 de zile se obtine un profit de 3000 lei sau 650 euro. Chiar si la o chirie minima pe noapte de 100 de lei se obtine la 20 de zile tot mai mult de dublu decat investitia initiala.
     Unele dezavantaje ar fi ca multe proprietati la preturi accesibile nu sunt tocmai finisate moder, aici va fi nevoie probabil de o investitie in finisarea si utilarea acestora pentru a obtine profitul maxim. Un alt dezavantaj rezulta din curatenia constanta care trebuie facuta dupa fiecare client, la fiecare subinchiere proprietatea trebuie sa se prezinte impecabil.
      Aceasta afacere se preteaza pentru orasele mari ale tarii sau pentru zone turistice non sezoniere unde exista o cerere mare pentru un astfel de serviciu. 

Un comentariu:

 1. Salut,
  Suna foarte bine ideea asta si recunosc ca m-am gandit la ceva asemenator.
  Singurul lucru inca incert este legalitatea sau fiscalitatea operatiunii. Unii spun ca se poate da o taxa standard la ANAF, altii ca trebuie verificat cu vecinii si administratia blocului inainte etc. Si toate asta ca si proprietar direct.
  Ca si chirias care are sub inchiria nu am reusit sa gasesc informatii. Sincer, prin cautarea raspunsului am gasit blogul si postarea aceasta.

  Apreciez orice informatii imi puteti oferi,
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere